Doe mee als school of met je ouders aan de Passie4Kids!


     
De Passie van Langstraat vertelt met behulp van muziek en theater het verhaal van Pasen. Een oud verhaal maar het heeft nog niets aan kracht ingeboet. Het is vandaag de dag misschien wel actueler dan ooit. Het gaat over lijden, over vallen en weer opstaan.

Via de tv verbindt ‘The Passion ‘ jaarlijks diverse mensen jong en oud en van verschillende afkomst.
In deze wereld lijkt verbinding vaak zo ver weg, maar ook dichtbij in onze eigen Langstraat leven we vaak langs elkaar heen.
De wereld is verhard en het lijkt of mensen elkaar zo vaak geen warm hart toe dragen. Hoe mooi zou het zijn als de ‘Passie van de Langstraat’ kan verbinden in het klein, in deze regio?
Verbinding en stil staan is ons grootste doel.
We willen verbinden en samen stil staan bij het lijdensverhaal van Jezus, daar kunnen de kinderen niet bij ontbreken.

Daarom organiseren wij voorafgaande aan de Passie van de Langstraat de Passie4kids een bijzondere processie waarbij de kinderen met licht door Waalwijk lopen richting het optreden. Zo vlak voor Pasen zou het mooi zijn als het licht van de Passie4kids hoop en liefde brengt in een wereld die vaak gevuld is met leiden. Maar ook dat we door de Passie4kids worden stilgezet bij het lijden van Jezus.

Daarom sturen we deze brief met de vraag of jullie als school mee willen doen aan de Passie4kids. Mogelijk kan deze activiteit tegelijkertijd als paasviering van school worden ingezet.

De Passie van de Langstraat vindt plaats op zaterdag 13 april in Waalwijk, het hart van de Langstraat.

Voor meer informatie of wanneer u leerlingen van uw school wilt aanmelden kunt u contact opnemen via koorphone@gmail.com
Ook ideeën vanuit de ouderraad zijn van harte welkom.
Passie van de langstraat